Monday, August 26, 2013

ဘဲသားဟင္းၿမန္ၿမန္ႏူးေအာင္






ဘဲသားကို ဆား ၊ အခ်ိဳမႈန္႕(မသံုးလွ်င္ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ၾကက္သားမႈန္႕)၊ နႏြင္းမႈန္႔ ထည့္ ၿပီးရင္ ဒိန္ခ်ဥ္ထည့္ သမေအာင္နယ္ၿပီး နာရီဝက္ခန္ ့ထားလိုက္ပါ။ၿပီးမွ ခ်က္ပါ။
ႏူးလဲႏူးလြယ္တယ္ အရသာလဲ စားေကာင္းပါတယ္။
ဘဲသား ၅၀ က်ပ္သားကို ဒိန္ခ်ဥ္ စားပြဲတင္ဇြန္းနဲ ့ ၃ဇြန္း ခန္ ့ထည့္ရပါတယ္။

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...