ဘဲသားကို ဆား ၊ အခ်ိဳမႈန္႕(မသံုးလွ်င္ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ၾကက္သားမႈန္႕)၊ နႏြင္းမႈန္႔ ထည့္ ၿပီးရင္ ဒိန္ခ်ဥ္ထည့္ သမေအာင္နယ္ၿပီး နာရီဝက္ခန္ ့ထားလိုက္ပါ။ၿပီးမွ ခ်က္ပါ။
ႏူးလဲႏူးလြယ္တယ္ အရသာလဲ စားေကာင္းပါတယ္။ဘဲသား ၅၀ က်ပ္သားကို ဒိန္ခ်ဥ္ စားပြဲတင္ဇြန္းနဲ ့ ၃ဇြန္း ခန္ ့ထည့္ရပါတယ္။
0 comments:
Post a Comment