Saturday, August 24, 2013

ၾကက္သြန္မႊန္ၿခင္းကင္းေ၀းေစရန္အတြက္




ၾကက္သြန္မႊန္ၿခင္းကင္းေ၀းေစရန္အတြက္ ၾကက္သြန္မ်ားကို မသံုးခင္ေရခဲေသတၱာထဲထည္႔ၿပီး ေအးေစၿပီးမွ ခြာပါ (သို႔) ေရပိုက္ေခါင္းေအာက္မွာ ထားၿပီးမွခြာပါ။

တစ္ခါတစ္ေလ ၾကက္သြန္နီတစ္ဥလံုးသံုးစရာမလုိတဲ႔ ဟင္းခြက္ေတြ ရွိတယ္ေနာ္။ က်န္တဲ႔တစ္၀က္ကို ခ်က္ၿခင္းလဲသံုးစရာမရွိပဲ ဒီတိုင္းထားတဲ႔အခါ ပ်က္သြားေလ႔ရွိတာမ်ိဳးၾကံဳဖူးမွာပါ။ အဲလုိအေၿခအေနမ်ိဳးဆိုရင္ ၾကက္သြန္တစ္၀က္လွီးတဲ႔အခါမွာ အၿမစ္ေတြကိုပါခ်န္ထားခဲ႔ပါ။ ပိုၿပီးၾကာၾကာခံပါတယ္။

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...