Wednesday, August 21, 2013

ငါးသေလာက္ေပါင္း၊သရက္ခ်ဥ္သုပ္၊ပဲနီေလးႏွင့္ပဲၾကာဇံဟင္းခ်ိဳ


ငါးသေလာက္ေပါင္း

ငါးသေလာက္ကို အေၾကးထိုးျပီး ေရစင္ၾကယ္ေအာင္ေဆး၍ ၾကိဳက္ႏွစ္သက္သလို အေနေတာ္အရြယ္ အတုံးေလးေတြ တုံးပါ။ ဆား၊သၾကား၊ငံၿပာရည္၊နႏြင္းမႈန့္၊ရွာလကာရည္ တိုု့ျဖင့္ ဆုပ္ျပီးနယ္ေပးပါ။ညက္ေအာင္ေထာင္းထားေသာငရုုတ္၊ၾကက္သြန္နီႏွင့္ ပါးပါးလွီးထားေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ားကို အေစ့မ်ားထုတ္၍ ငါးမ်ားႏွင့္ေရာနယ္ကာ နာရီဝက္ခန့္ႏွပ္ထားပါ။
ငါးသေလာက္ေပါင္းမည္႔ ေပါင္းအိုးထဲသို႕ အိုးမတူးမကပ္ေအာင္ စပါးလင္ ေအာက္တြင္ခင္းေပးျပီး အေပၚမွ ႏွပ္ထားေသာ ငါးသေလာက္မ်ားကို ဆီအသင့္အတင့္ႏွင့္ ငါးကို ေရျမဳတ္ေအာင္ထည္႔ကာ အိုးအဖုံး လံုေအာင္ပိတ္၍ နာရီဝက္ခန္႕ တည္ထားပါ။ ငါးသေလာက္အ႐ိုးမ်ားႏူးလွ်င္ အေပါ့အငံျမည္းကာ အရသာ ေကာင္းမြန္ေသာ ငါးသေလာက္ေပါင္းေလး သံုုးေဆာင္လို႕ ရပါျပီရွင္။

ေဒၚပု လက္ရာ

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...